Contactgegevens

Voor aanmelding, vragen, opmerkingen of informatie, kunt u altijd contact opnemen. Stuur een mail naar anna@annaliem.nl .

Ik streef er naar om binnen een week te reageren op uw mail.

De praktijklocatie is bij Ont-Moet, Centrum voor Aandacht en Bewustzijn in Bergen op Zoom.

Adres en ingang:

Let op: de ingang is via Ravelstraat 28, Bergen op zoom.

Dit is een bedrijventerrein tussen 2 woningen in. Je rijdt het terrein op, en zo’n 50 meter verder aan de rechterkant is de ingang van Ont-Moet. Het gebouw heeft aan de buitenkant een houten wand.

Je auto of fiets kun je daar gerust parkeren.

Klachtenregeling

Als lid van de FVB houd ik mij aan de beroepscode voor muziektherapeuten.

Mocht je een klacht hebben over mij, dan ga ik ervan uit dat je dat met mij oppakt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je terecht bij www.klachtenregeling.nl .

Privacy statement

Hier vind je de privacystatement van Anna Liem.

Tevredenheidsonderzoek

Via deze link kan je meedoen aan het tevredenheidsonderzoek voor de Vrijgevestigde Vaktherapeut (VVT). Als je muziektherapie of een andere vorm van vaktherapie hebt gevolgd bij een VVT, dan help je hiermee data verzamelen om deze vorm van hulpverlening in kaart te brengen en wetenschappelijk te onderbouwen.

Aangesloten bij:

Stichting Papageno

Jaren samengewerkt met Stichting Papageno. Stichting Papageno zet zich in voor de ontwikkeling van muziektherapie voor mensen met een vorm van autisme. De samenwerking is sinds juli 2018 niet meer intensief.

Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie . Overkoepelende organisatie: Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). 

Anna Liem kwaliteitsregister

Geregistreerd in het kwaliteitsregister Register vaktherapie

NIBIG Wkkgz

Geregistreerd bij Solopartners. Daarmee voldoe ik aan de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Heb je een klacht? Mail in eerste instantie naar mij: anna@annaliem.nl . Komen wij er niet uit? Dan kun je je klacht indienen bij www.klachtenregeling.nl .

NIBIG Wkkgz
Mede-oprichtster van het NIM. Het NIM biedt Nascholing In Muziektherapie. Kijk voor meer informatie op www.hetnim.nl .