Image
Mijn plekje reserveren

Samen luisteren en stil zijn.

Bij binnenkomst kies je een plek in de ruimte. Een plek die comfortabel voor jou voelt. Liggend, zittend, staand. Neem een eigen kussentje, matje en/of dekentje mee om het je nog comfortabeler te maken.

Je kiest er zelf voor om de anderen zonder woorden te groeten, of dat je in jezelf gekeerd blijft.

Je laat je meevoeren door de klanken, je luistert.

Je laat de gedachtestroom en gevoelens komen en gaan, je bent aanwezig en stil.

Je voelt de luchtstroom door je neus naar binnengaan, en zucht uit met wat zacht (stem)geluid, je bent aanwezig in het klankbad, je ademt.

Je luistert, bent stil en ademt.

Je leeft.

Na de eenvoudige woorden “dank jullie wel’, neem je de tijd om jouw plek achter te laten zoals die eruitzag. Je kijkt nog even in stilte rond en verlaat dan de ruimte.

Entree: bestel je ticket van te voren en lees de algemene voorwaarden.
Groepsgrootte: 2-15 personen. (i.v.m. corona is de groepsgrootte aangepast tot een maximum van 8 personen.)

Voor wie? Iedereen is welkom, mits je stil kunt zijn.

Locatie: Ont-moet, centrum voor aandacht en bewustzijn. Let op: hoewel het adres Buitenvest 94 is, dien je langs de achterkant van het gebouw binnen te komen via Ravelstraat 28, Bergen op Zoom.


Mijn plekje reserveren
Sessie terugluisteren

Zij gingen jou voor

"Ik startte de sessie met 1000 gedachtes kriskras bewegend door mijn hoofd. Ik eindigde de sessie vol ontspanning en rust, niet eens wetende waar ik nu aan dacht. Gedurende de 45 minuten die hij duurde heb ik een rondreis mogen maken en mijn eigen verhaal kunnen creëren. De rust die overgebracht werd vanuit de muziek hadden zowel een impact op mijn gedachtes als op mijn emoties en lichaam. De rest van het weekend heb ik kunnen genieten van rust in mijzelf, dankzij de fijne klanken van Anna en haar handpan.Valerie

"Voor mij werkt de combinatie van de Handpan- en stiltesessie en aansluitend SingInsideOut heel goed. Tijdens de stiltesessie kom ik helemaal bij mezelf waardoor ik tijdens SingInsideOut nog beter uiting kan geven aan datgene wat er op dat moment aanwezig is. De laatste sessie was echt bijzonder:  ik merkte dat ik veel plezier kon hebben, terwijl er tegelijkertijd ook verdriet aanwezig is.'' Wimke

"Wat een bijzondere ervaring was dat. Ik had zoiets nog nooit eerder gedaan. Mijn dochter had mij erop gewezen en wij zijn samen komen luisteren. Wat een mooie klanken zit er in dat instrument. Verbazingwekkend wat jij er uit tevoorschijn tovert. Ik had daarna het gevoel dat ik zo kon gaan slapen. Is dat een gevolg van de muziek of lag het aan mij? Ik zou het graag nog eens mee willen maken en zal in de gaten houden wanneer het weer is." Frans