Image

Ik kan mij voorstellen dat je wilt weten wie ik ben vooraleer je muziektherapie, begeleiding en/of een handpansessie wilt. Daarom heb ik hier meer achtergrondinformatie over mijn werkervaring en kun je bij referenties ervaringen lezen van (ouders van) cliënten. Ook schrijf ik soms over mijn persoonlijke proces als muziektherapeute, dat je kunt lezen bij de Eigenwijsjes. Heb je hierna nog meer vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op.

MUZIEKTHERAPIE

In 2011 ben ik als muziektherapeute afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik onder andere een jaar op Curaçao stage gelopen bij een therapiecentrum. Ik werd ingezet als muziektherapeute in opleiding bij verschillende doelgroepen: kinderen met gedragsproblematiek, lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, emotionele problematiek en verschillende vormen van autisme.

Na mijn studie heb ik ruim een jaar in België muziektherapie gegeven aan mensen met een zwaar lichamelijke en verstandelijke beperking. Daarnaast ben ik in begin 2012 begonnen als freelance muziektherapeute en persoonlijk begeleidster in Nederland.

Eind 2012 ben ik gestopt in België om als zelfstandige verder te gaan.

Momenteel werk ik twee dagen per week als muziektherapeute in een team van een psychiatrische instelling. De overige dagen geef ik begeleiding en muziektherapie aan huis van de cliënt.

zingen en zijn

Sinds 2011 ben ik zeer geïnteresseerd in stembevrijding van Jan Kortie. In 2017 ben ik dan ook de opleiding begonnen en sindsdien pas ik stembevrijding toe binnen muziektherapie. Júist binnen muziektherapie. Stembevrijding gaat over zingen en zijn. Het gaat uit van 5 dimensies:

1. Zingen en verbinding
2. Zingen en vreugde
3. Zingen en heling
4. Zingen en spiritualiteit
5. Zingen en schoonheid

Ik voel mij het meest aangetrokken tot de eerste drie dimensies. Zingen en verbinding en Zingen en heling is natuurlijk terug te vinden binnen de muziektherapie. Zingen en vreugde vind je terug in de SingInsideOut workshops.

Als geboren enthousiasteling wil ik de muziek delen met iedereen die zich ook maar aangesproken voelt.

Zingen en Zijn is met met moed je gedachten, emoties en handelen zélf dragen. Maar niet alleen.

Wees welkom.