Image

De Handpan zelf uitproberen… het kan!

Image

Bergen op Zoom – Een zeldzaam moment dat een muzikant zijn instrument laat bespelen gaat binnenkort eenmalig plaatsvinden. 26 oktober 2018 bij het Interactief Handpanconcert. Dit is een unieke kans om kennis te maken met dit kostbare, handgebouwde en betoverende instrument.
De akoestische, zachte, ritmische en heldere klanken geven de meeste mensen een oeroud, misschien ietwat Oosters gevoel. Best vreemd als u zich bedenkt dat de handpan, ook wel pantam genoemd, een relatief jong muziekinstrument is, ontwikkeld in Zwitserland. Na uitleg over de handpan en de speeltechniek, mogen deelnemers op roulerende wijze meespelen tijdens het concert.

Of boek een muzikale reis voor:

De akoestische, zachte, ritmische en heldere klanken zouden jou een oeroud, misschien ietwat Oosters gevoel kunnen geven. Best vreemd als je je bedenkt dat de handpan, ook wel pantam genoemd, een relatief jong muziekinstrument is, ontwikkeld in Zwitserland.

Anna Liem neemt je mee op deze muzikale reis. Voor de één leidt die reis tot diepe ontspanning en het vinden van de stilte in zichzelf, de ander ervaart ontroering en vervulling. Hoe dan ook is het een unieke ervaring.

Je bent van harte welkom!@handpanna op Facebook