april, 2020

Geen evenement

Yes! Je hebt gevonden waar je alle data van de workshops op een rij hebt. Een overzicht is altijd handig om alles goed in je agenda te zetten.

Klik op de pijltjes naast de maand om de volgende aankondiging te zien met in elke maand een andere leus.

Of: klik op het jaartal, die vervolgens openklapt met het directe overzicht van alle data voor de workshops van SingInsideOut.

De data van de zangworkshops, handpan sessies, worden regelmatig aangevuld op deze pagina. Wil je liever een seintje via mail of whatsapp? Onderin deze pagina kun je je e-mail achterlaten.

De meeste workshops vinden plaats in Bergen op Zoom. Makkelijk te bereiken met de trein (10 minuten lopen), auto (gratis parkeren!) of fiets. Vanuit heel West-Brabant, Belgiƫ en Zeeland is het gemakkelijk aanrijden. Zo kwamen er al stemmen van zangers uit Breda, Den Bosch, Wouw, Hoogerheide, Steenbergen, Rotterdam, Dordrecht, Goes, Tholen, Zevenbergen, enzovoorts.

Je hoeft niet te denken dat je kunt zingen om te deel te nemen. Je hoeft ook niet op een koor te zitten of veel ervaring te hebben met zang. SingInsideOut gaat over zingen van wat er nu in jou gezongen wil worden. Het gaat over emotionele vrijheid. SingInsideOut helpt daarbij door werkvormen die ervoor kunnen zorgen dat je bij gevoel komt en hier uiting aan kunt te geven. Emotionele vrijheid via stembevrijding!