individuele sessie
Individuele (muziektherapie)sessie Zingen en Zijn

Het samen beluisteren en/of maken van muziek, kan emotionele processen aanzetten, stimuleren en door laten werken. Hiermee kun je (nare) gebeurtenissen verwerken, een plek geven en achter je laten.

aanvaarden

Het begint bij aanvaarden. Aanvaarden van dat wat er nu niet is. Maar vooral van dat wat er nu wél is. Bij muziektherapie zijn we (ogenschijnlijk) eenvoudigweg aanwezig bij dat wat er nu in jou leeft, met je volle aandacht voor dat wat zich nu aandient. We vertoeven hier, vertrouwend op dat jij datgeen kan dragen wat zich nu aandient, hoe pijnlijk ook. Je daarmee verbinden en hier klank aan geven, maakt dat er innerlijke ruimte komt en dat het een plek kan krijgen. Sommigen voelen zich bevrijd, anderen voelen een vredige rust en acceptatie. Soms heeft dit één sessie nodig, soms duurt het jaren.

Wel zelf, maar niet alleen.

Het gaat er om dat je een plek hebt, waar je jezelf kunt onderzoeken. Je doet en draagt dat zelf, maar je hebt een keuze om dat in je eentje te doen, of samen. Binnen muziektherapie geldt dan ook: wel zelf, maar niet alleen.

tarief individuele sessie

€75,- per sessie van 45 minuten.

Particulieren die de sessies niet of gedeeltelijk vergoed krijgen, kunnen kiezen voor een pakket van 5 wekelijkse sessies voor €350-.

Reiskosten buiten Bergen op Zoom €00,30 per km.

Soms kan muziektherapie vergoed worden via de aanvullende zorgverzekering.

Wachttijd

In verband met zwangerschapsverlof kan de wachttijd langer zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mail