Muziekbegeleiding Anna Liem


Muziekbegeleiding

Muziekbegeleiding is voor iedereen die graag muziek wil maken, maar niet in een lesvorm, noch in therapievorm. Het kan wel overlappingen hebben met muziekles, evenals met muziektherapie.

Bij muziekles ligt de focus echter op het aanleren van muziekeducatie (bijv. het bespelen van een instrument, akkoorden leren, enzovoorts). Bij begeleiding ligt de focus op het contact dat we daarmee samen aangaan.

Het verschil met muziektherapie is dat het daar bij gaat om het aanleren van nieuwe vaardigheden. De behandeling is voor een bepaalde tijd. Het doel van muziekbegeleiding is juist het verder oefenen en eigen maken van reeds aangeleerde vaardigheden. De duur van begeleiding kan hierdoor langer zijn dan de duur van therapie.

Het voornaamste doel bij de muziekbegeleiding is altijd dat u of uw kind zich goed voelt bij hetgeen we doen en dat er plezier wordt gemaakt!

Misschien voel je kriebels om contact op te nemen omdat het idee om samen muziek te maken je aanspreekt. Maar toch houdt iets je tegen…(bijvoorbeeld de gedachte dat je geen muziek kunt maken)? Dan raad ik je aan om júist dan contact op te nemen. 9 van de 10 keer vallen alle drempels weg!Tarief

Op locatie aan huis binnen gemeente Bergen op Zoom:

€45,- per sessie van 45 minuten

Buiten Bergen op Zoom komen er reiskosten van €00,30 per km bij.