Zingen en Zijn
zingen en zijn

Sinds 2011 ben ik zeer geïnteresseerd in stembevrijding van Jan Kortie. Na een aantal workshops te volgen gedurende de jaren, ben ik in 2017 begonnen met de opleiding tot stembevrijder. Sindsdien gebruik ik, nee: lééf ik het elke dag.

Stembevrijding gaat over zingen en zijn en gaat uit van 5 dimensies:

1. Zingen en verbinding
2. Zingen en vreugde
3. Zingen en heling
4. Zingen en spiritualiteit
5. Zingen en schoonheid

Ik voel mij het meest aangetrokken tot de eerste drie dimensies. Zingen en verbinding en Zingen en heling is natuurlijk terug te vinden binnen de individuele (muziektherapeutische) sessies. Zingen en vreugde vind je terug in de SingInsideOut workshops.

Zingen en Zijn is met moed je gedachten, emoties en handelen zélf dragen. Zelf, maar niet alleen.

Wees welkom.