Eigenwijsje #3: brief aan de ouders en verzorgers

In Eigenwijsjes by AnnaLeave a Comment

april 2018

Beste ouders en verzorgers van jullie lieve kinderen,

Een brief van muziektherapeute Anna. Want misschien heb je het al vernomen:

Helaas ga ik, na 5 jaar, stoppen met muziek maken met de jonge kinderen op het kinderdagverblijf. Ondanks dat ik het werk super leuk vind en altijd zal blijven vinden, is het tijd voor een nieuwe koers in mijn leven.

 

Van de jongste kinderen, naar grote mensen

Een eind betekent ook een nieuw begin. Wat ga ik dan doen? Ik ga mij onder andere richten op werken met ouders, oma’s, opa’s, ooms, tantes, buren en achterburen……..    oftewel: grote mensen!

SingInsideOut!

De eerste SingInsideOut komt eraan! Een bijeenkomst waarbij we onze stemmen gaan laten samenkomen. Middels oefeningen die ik aanbied gaan we de verbinding opzoeken en plezier maken… Van klinkend gekras  tot de mooiste harmonieën. Van samen improviseren tot samen mantra’s zingen. Je laat je leiden door dat wat zich aandient, precies met dat wat er is. Niet meer, niet minder. Van binnen naar buiten.

Je bent van harte welkom!

Praktische informatie volgt snel op de site of op Facebook. Wil je het niet missen? Stuur dan een mail naar anna[a]annaliem.nl en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden.

Kadootje

Om toch nog iets achter te laten op de kinderdagverblijven, heb ik een cd’tje gemaakt met liedjes. Op de kinderdagverblijven van Het Palet, Sancta Maria en de Welle, ligt één exemplaar. Dat is natuurlijk niet zo handig voor als jullie thuis lekker willen luisteren en zingen…

Daarom nu een kadootje: wil jij de nummers digitaal?

Stuur vóór 1 mei een mailtje naar anna[a]annaliem.nl en ik stuur ze naar je op. Kan je altijd nog lekker meezingen met je kleintje!

Ik wens jullie het allerbeste en kom jullie vast nog tegen!

Muzikale groet,

Anna Liem

Leave a Comment