Eigenwijsje #5: Handpan en Meditatie

In Eigenwijsjes, Handpan by AnnaLeave a Comment

juli 2018 – Handpan en Meditatie

Binnen de psychiatrie werk ik onder andere samen met psychomotorisch therapeut Matthijs Op Den Dries. De combinatie muziektherapie en PMT was een natuurlijk gevolg. Een van de gecombineerde werkvormen is dan ook de lichaamsgerichte werkvorm, om de aandacht in het nu te brengen en het bewustzijn te vergroten. Matthijs neemt de mensen verbaal mee, terwijl ik dit met de handpan begeleid. We merken dat de handpan een extra rustgevend element kan bieden aan de hele meditatieve reis, met als gevolg een diepe ontspanning.

De handpan in combinatie met meditatie wil ik breder trekken. Het zou toegankelijk moeten zijn voor iedereen.

Ontspan in het klankbad, en laat je meenemen op deze muzikale reis.

Kijk op Insight Timer voor wekelijkse livestreams. Of blijf op de hoogte van de activiteiten door je in te schijven voor de nieuwsbrief (hieronder).

Warme groet,

Anna

Meer over de handpan

Leave a Comment