Interactief Handpan concert

Interactief Handpanconcert – de handpan zelf uitproberen

In Eigenwijsjes, Handpan, muziektherapie by AnnaLeave a Comment

26 oktober had je de mogelijkheid om kennis te maken met de handpan en om dit instrument zelf uit te proberen. Dit was voorlopig eenmalig. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de handpan, houd dan de facebook of instagram @HandpAnna in de gaten.

 

Archief vooraankondiging:

Bergen op Zoom – Een zeldzaam moment dat een muzikant haar instrument laat bespelen gaat binnenkort eenmalig plaatsvinden. 26 oktober 2018 bij het Interactief Handpanconcert. Dit is een unieke kans om kennis te maken met dit kostbare, handgebouwde en betoverende instrument.
De akoestische, zachte, ritmische en heldere klanken geven de meeste mensen een oeroud, misschien ietwat Oosters gevoel. Best vreemd als u zich bedenkt dat de handpan, ook wel pantam genoemd, een relatief jong muziekinstrument is, ontwikkeld in Zwitserland. Na uitleg over de handpan en de speeltechniek, mogen deelnemers op roulerende wijze meespelen tijdens het concert.

Leave a Comment