Handpan spelen - learn handpan

Handpan-inspiratie voor handpanspelers

In Handpan by AnnaLeave a Comment

Wauw, wat een ontdekking!

Het volgen van andere handpan en hang drum spelers geeft mij veel inspiratie. Ik leer veel van handpanlessen, raak enthousiast van handpanbijeenkomsten, en vind het heerlijk om nieuwe handpanspelers te ontdekken. Dit Eigenwijsje is mijn handpan-inspiratie voor handpanspelers.

Je hebt hier allerlei kanalen om inspiratie op te doen. Denk aan Instagram, Facebook en YouTube. Of type gewoon in in Google: handpan spelen.

Ik heb het altijd over David Charrier. De man die mij heel erg goed op weg heeft geholpen met zijn super fijne cursus: Master The Handpan . Maar voor diegenen die het niet in het Engels willen, kunnen hier mijn Nederlandse handpancursus bekijken.

Maar wie ik nu heb ontdekt……..

Handpan-inspiratie from the UK!

Amy Naylor!

Deze sprankelende ziel heeft enorm veel gratis handpanlessen via Youtube.

Ze vertelt enthousiast, en dat motiveert je als je handpan wil leren spelen. Didactisch vind ik haar ook goed. Ik word blij van haar puurheid en eigenzinnigheid. Daarnaast organiseert Amy Naylor workshops.

Live Online Handpanbijeenkomsten

Maar waar mijn hart pas ├ęcht een sprongetje van ging maken, is haar aanbod van elke zondag een LIVE ONLINE handpan workshop . Je kunt zelf bepalen hoeveel je betaalt, afhankelijk van jouw inkomen. (tussen de 5 en 10 pond).

Ik heb het nog niet geprobeerd, want het valt samen met andere activiteiten die ik aanbied, maar ben wel enorm benieuwd! Het lijkt mij tof om een keer mee te doen en mij te verbinden met andere handpanspelers en op die manier handpan-inspiratie op te doen.

Dus, als jij dit leest en het gaat proberen, laat je me dan alsjeblieft weten hoe het was?

Ow, en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar wat jou inspireert op het gebied van de handpan, hangdrum of RAV. Wie zijn jouw handpanguru’s? Waar schaf je jouw handpan aan? Of waar zou je jouw handpan kopen? Waar volg je les en workshops? Ga je wel eens naar een live handpan concert? Heb je weleens een handpanfestival bezocht? En wist je dat er ook handpanfestivals online zijn?

Ik wens je een hele fijne dag!

Hartelijke groet,

Anna


Meer over de handpan

Leave a Comment