handpanles voor beginners les 1

Handpanles voor beginners

In Handpan by AnnaLeave a Comment

Handpanles voor beginners in het Nederlands en online. Ik kon er nog geen filmpje over vinden op Youtube. Dus heb ik handpanles 1 in het Nederlands voor je opgenomen.

handpanles voor beginners les 1

Natuurlijk zijn er al honderden, zo niet duizenden, filmpjes over het leren spelen van de handpan. Je zoekt gewoon op de term: ‘Handpan lesson’, of ‘Hangdrum lesson’, of ‘how to play the handpan’, en voilà, daar krijg je duizenden lessen.

Funfact: Ooit begon ik zelf met het bekijken van de filmpjes, terwijl ik nog niet eens een handpan had. Ik oefende op alles: mijn tafel, been en zelfs op mijn autostuur.

Je weet wellicht dat ik je de handpancursus van David Charrier aanraad: Master the Handpan. (en dat ik daarvoor een dikke kortingscode voor je heb). Deze cursus heb ik zelf ook en is gewoon erg duidelijk en overzichtelijk.

Nederlandse handpancursus

Ik kan werkelijk maar 1 NADEEL opnoemen: het is enkel in het Engels of in het Frans te volgen. Daarom hier de handpancursus in het Nederlands!

Soms is het gewoon fijner om een cursus in je eigen moedertaal te volgen. Dus ik presenteer u hier het allereerste filmpje Handpanles voor beginners: waar op te letten als je begint en hoe krijg je dat lange kenmerkende geluid nu uit jouw prachtige instrument?

Wat wil jij leren?

Poeh, maar wat valt er nog veeeeeeeel meer over de handpan te vertellen. Over bijvoorbeeld ritmes, melodieën, trucjes om verschillende geluiden eruit te krijgen, intuïtief handpan spelen, improviseren, spelen met een loopstation, enz. Waar zou jij handpanles over willen hebben?

Sowieso supergaaf dat je handpan speelt en verder wil gaan met handpan leren spelen!

Succes!


Meer over de handpan

Nederlandse handpancursus

Leave a Comment